torstai 18. helmikuuta 2016

Nimipohdintaa ja vähän muutakin


Varautukaa siihen, että tästä tuleekin hyvin lyhyt ja sekava postaus!

Voisin vaikka nyt alkuun viimeinkin kertoa kun kerrankin muistan, että  menen taas Poni-Ilolaan leirille.  Se alkaa perjantaina ja loppuu sieltä sunnuntaina. Leirillä katsomme vissiin joitain poniravikilpailemiseen ja p-ajokorttiin liittyviä sääntöjä ja sen sellaista, sekä tietysti ajamme. Leirin vuoksi ehdin käymään ainoastaan kahteen päivänä tällä viikolla Pekon luona, tiistaina ja torstaina (eli tänään). Tiistaina hypittiin Pekon kanssa esteitä (maastakäsin) ja tänään ohjasajoin sen.

Pekon uudet muoviset pääharja ja kavioharja, sekä erikoinen kaviokoukku

Pekon myös ystävänpäivänä saamat hierontasuka ja uusi sininen kampa


Sitten päästäänkin seuraavaan asiaan, eli blogini nimeen. Itse en ole ikinä hirveästi pitänyt blogini Hirnahduksia - nimestä. Toki aluksi se oli mielestäni ihan kiva, mutta nyt  se ei kuulosta enää niin hyvältä. Olen kuullut tosin tuttujeni ja muiden bloggaajien kehuvan Hirnahduksia - nimeä hauskaksi ja erikoiseksi, mutta en nyt sitten tiedä. Haluaisin jonkun enemmän blogiani kuvailevan nimen ja jonkun Pekkoon ja ajamiseen (tai ajokoulutukseen) liittyvän. Jos joku keksii joitain kivoja nimiehdotuksia, niin otan niitä mielihyvin vastaan! Jos blogin nimi vaihtuu, niin samalla myös todennäköisesti muokkailisin vähän ulkoasuakin :)

(c) kaverini Alina

Monessa blogiin on ilmestynyt lähiaikoina blogikirpputoreja, joista voi ostaa kaikkea  hevostavaraa sun muuta, joten aattelin nyt myös itse perustaa sellaisen kun olisi myynnissä pari juttua. Blogimme kirppikseen pääset tästä, käykääs katsomassa!
(c) kaverini Alina

Lopuksi vielä paljon kiitoksia myös kaikille ihanille lukijoilleni, teitä on jo melkein 19 ja sivunkatseluita bloggerin mukaan jopa 8900! Ajattelin tekeväni jonkun erikoispostauksen sitten kun 20 lukijan tulee täyteen, joten voitte myös laittaa ideoita sitä varten :) Muutenkin olisin kiitollinen ihan vain muistakin postausehdotuksista!

Mulla ei ollutkaan nyt mitään sen ihmeellisempää asiaa. Seuraava postaus tulee toivon mukaan ensi alkuviikosta :)

12 kommenttia:

 1. RAVIPONIN ALKEITA!!!!!! NGGHHHHHH!!!!! Moi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin harkitakin, vaikka Pekosta ei nyt tuu kanssa mitään raviponi :D Moi!

   Poista
 2. Pieni Pörröharjani, Poni kuin Justin, Iidan ponielämä, Pieni poni Pekko, Olipa kerran Pekko, Ompelukoneaskelluksia, Pekko the Shettis, Iida ja Pekko <-- Siinä jotai XD Ny oln famous ku laitoit noi kuvat :)))

  VastaaPoista
 3. Raviaskelija, Kärryponi, Kärryttelyä, Ajoponin askelija, Ajoponi vauhdissa. Siinä oli joitain, toovottavasti ei tullut samoja :) Sulla on kiva blogi, ja Pekko on tosi söpö !

  rakkaudestahevonenpotkii.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja ehdotuksia :)
   Kiitti paljon!

   Poista
  2. Pienen ponin pienet askeleet, Pekko on poni mahtavin, Pieni poni suurella sydämellä... Siinä muutama:)

   Poista
 4. Jooooo oikeesti toi poni kuin justin on iha best ever omg ihq <333333

  VastaaPoista
 5. Ensimmäisenä mieleen tuli Kärryponin hirnahduksia. :) Aivan ihana blogi, en tajua, miten voit kirjoittaa niin hyvin...! Tai tajuan kyllä... :D Ihana Pekko! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ehdotus :D
   Eikä, paljon kiitoksia ihanasta kommentista Lypsy! ♥

   Poista

- Kivat kommentit piristävät aina päivää :)
- Asiallinen kritiikki ja palaute ovat sallittuja.
- Ilkeät kommentit poistetaan!