tiistai 14. helmikuuta 2017

Apassionata 2017

Kuten viime postauksen lopussa mainitsin, olin 5.2 sunnuntaina siis Killerin Ravinuorten järjestämällä retkellä katsomassa Hartwall Areenalla tämän vuoden Apassionata-esitystä "Unelmien valkokangasta". Olin ollut katsomassa Apassionataa myöskin pari vuotta sitten koko perheeni kanssa, mutta nyt mukanani olivatkin vain äitinin sekä kaverini Alina.Reissun aamuna jouduin heräämään melko aikaisin, sillä bussi lähti Killeriltä jo kahdeksan maissa. Me kuitenkin hyppäsimme kyytiin vasta ABC:ltä. Vaikka aikasiin herääminen viikonloppuna ei tuntunutkaan houkuttelevalta, bussissa ei kuitenkaan väsyttänyt enää yhtään. Matka sujui melko nopeasti yhden pysähdyksen taktiikalla, kun kävimme syömässä Matkakeitaalla noin reissun puolivälissä. Tilasin sieltä Hesburgerista nugetit ja ranskalaiset, jonka jälkeen jatkoimme kulkua.
Perille saavuimme hieman odotettua aikaisemmin, eikä pihallakaan ollut juuri mitään jonoa, joten pääsimme nopeasti sisään omille istumapaikoillemme. Meillä olikin onneksi hyvät paikat alakatsomosta, joka olikin kätevä juttu kuvaamisen kannalta. Jouduimme kuitenkin odottamaan jonkin aikaa hevosshown alkamista.Heti alusta asti näytös oli kiinnostavaa katseltavaa ja oli kiva seurata hienojen hevosten ja osaavien ratsastajien yhteistyötä. Varsinkin ennen väliaikaa jouduin tosin taistelemaan kameran kanssa, jotta saisin videoiden seuraksi edes muutaman kuvan niiden kaikkien tärähtäneiden joukkoon, sillä olen tosi huono säätämään kameran asetuksia. Tässä postauksessa pääsette kuitenkin katselemaan muutamia todennäköisesti parhaiten onnistuneita kuvia. 
Kaikkien upeiden esitysten joukosta parhaiten mieleeni jäivät ratsastaja, joka istumisen sijaan seisoikin hevosen päällä sekä hyppäsi esteitä ohjastaen samaan aikaan parhaillaan kuutta eri hevosta, pienet ja supersuloiset falabellat sekä mies, joka työskenteli maastakäsin muistaakseni noin seitsemän hevosen lauman kanssa. Lisäksi pääsimme näkemään myöskin korkealle koulutettujen kouluhevosten liikkeitä ja tapahtumarikkaita vikellysesityksiä.Eilen sain viimein tuon videon valmiiksi, ja vaikka sen kanssa kuluikin ihan kiitettävästi aikaa, en edelleenkään ole siihen oikein tyytyväinen. Mulla ei ollut viime viikolla juurikaan aikaa editoida sitä, jonka vuoksi tämän postauksen julkaiseminen venyi. Apassionatassa olin ottanut sen verra paljon materiaalia, että sen jälkeen kameran akku oli melkein loppu, joten en enää kuvannut melkein ollenkaan. Emme kuitenkaan tehneet mitään erikoista, sillä ainoastaan istuimme monta tuntia bussissa, söimme eväitä sekä pysädyimme jälleen kerran Matkakeitaalla.

Videota ei kuitenkaan jostain syystä näy puhelimella, joten suosittelen katsomaan sen tietokoneella!Oliko kukaan teistä tänä vuonna Apassionatassa tai ollut joskus aikaisemmin?

26 kommenttia:

 1. Ite olin tänä vuonna, ja oon ollu monta kertaa aikasemminkin! Kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)
   iva kuulla, että oot päässyt niinkin monta kertaa Apassionataan!

   Poista
 2. Tosi hyviä kuvia noista kyllä tuli! Apassionatassa on nyt muutenkin kauhean hankalaa kuvata, vaikka asetuksia osaisikin säätää :D. Videon alku oli lupaava, mut en sitten jaksanut katsoa loppuun, kun noita Alinan sekoilupätkiä oli ehkä vähän liikaa? Emmätiiä, oon outo :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Totta, vaikka mun pitäisi kyllä silti opetella paremmin säätämään asetuksia :D

   Harmi juttu, ettet jaksanut katsoa kuin videon alun, sillä varsinaiset Apassionata-pätkät olivat vasta hieman myöhemmin. Otin videolta aika paljon sekoilupätkiä pois, mutta en kaikkia, koska halusin samalla jättää tämän muistoksi reissustamme ja nähdä mitä kaikkea olemme siellä tehneet.
   Kannattaa kelata kohtaan 2:20,jos haluat katsoa vain Apassionata-osuuden :)

   Poista
 3. Wau mitä kuvia! :) Tuo olisi kyllä niin upea tapahtuma joskus käydä, upean näköinen show kyllä tämän videon ja kuvien perusteella! Tänä vuonna se vähän kuin valui ohi, en jotenkaan yhtään muistanut tuollaisenkin olevan tulossa.. :D No, ehkä sitten jonain vuonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Suosittelen kyllä joskus käymään, se on oikeastaan vieläkin upeampi mitä tämän postausten perusteella voisi kuvitella :D

   Poista
 4. Ihania kuvia! Olisi itsekkin kiva päästä vaikka ensi vuonna. Haluaisin kysyä millä koodilla olet lisännyt nuo katkoviivat gadgetin otsikoiden alle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kannattaa ihmeessä mennä!

   .sidebar h2{
   border-bottom: 1px black dotted;
   }

   Tässä koodi tuohon. Jos haluat muuttaa tuon muunlaiseksi viivaksi tai kehystää tai alleviivata jotain muuta, niin suosittelen lukemaan tämän postauksen: http://blogikoodeja.blogspot.fi/2015/01/kehystaminen-borderit-halutuille.html?m=1

   Poista
 5. Tosi kiva postaus ja hyviä onnistuneita kuvia! Itse en ole käynyt tuolla, mutta olisi kiva päästä vielä joku kaunis päivä apassionataan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Aino :)
   Toivottavasti pääset joskus käymään tuolla!

   Poista
 6. Todella upeita kuvia kyllä, vau! Itse en ole koskaan saanut aikaiseksi käydä tuolla, mutta olen kyllä kovasti tahtonut! Mielenkiintoinen näytös varmasti, siltä se näyttää ainakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! :)
   Sitä se kyllä olikin, kannattaa ihmeessä käydä jonain vuonna :)

   Poista
 7. Wow, onpa hienoja kuvia! Itse olen ollut Apassionatassa vuosina 2014 & 2015, se on kyllä upea show :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Niin on, hienoa että olet päässyt käymään siellä :)

   Poista
 8. Ihania kuvia! Sun blogi on kerrassaan upea! Sait just uuden lukijan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja ihana kuulla, että tykkäät :) Tervetuloa lukijaksi!

   Poista
 9. Ihana postaus, tänä vuonna jäi apassionata käymättä mutta ensvuonna sitten! :) Ja haastoin sinut tekemään haasteen blogissani: tomunseasta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep, ensivuonnakin se on varmasti vähintäänkin yhtä upea kuin nyt :)
   Kiva juttu, kävinkin lukemassa postauksesi ja tarkoituksena olisi toteuttaa tuo nyt hiihtolomani aikana :)

   Poista
 10. Moikka!

  Etsimme Playsson.netin Junnutiimin blogiin esiteltäväksi nuorten bloggaajien blogeja. Kiinnostaisko sua vastata pieneen haastatteluun, joka julkaistaan Junnutiimin blogissa? Postausta jaetaan ympäri sosiaalista mediaa, eli luultavasti saat omalle blogillesi paljon näkyvyyttä hevosmediassa. :)

  terv. Veera, Junnutiimi
  junnutiimi.playsson.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai, olisi kyllä hieno tilaisuus päästä osallistumaan tähän! :)

   Poista
  2. Jee, hieno homma! Laitan sulle ensi viikon ainana tarkemmin sähköpostia. :)

   Poista
 11. Tosi hyviä kuvia ja minulla näkyi tuo video puhelimella

  VastaaPoista

- Kivat kommentit piristävät aina päivää :)
- Asiallinen kritiikki ja palaute ovat sallittuja.
- Ilkeät kommentit poistetaan!