keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Tammikuun 2017...

Moikka!

Tänään onkin vuorossa tämän vuoden ensimmäinen kuukauden suosikit -postaus. Kyseessä on siis eräänlainen 12 postauksen sarja, jossa kerron aina edellisen kuun kivoimmat jutut ja suosikit seuraavan kuukauden alussa, kuten nyt kirjoitan tammikuun suosikeista. Viime vuonnakin tein näitä postauksia muutaman, mutta sitten se ei jotenkin enää innostanut, joten lopetin sen. Nyt päätin kuitenkin aloittaa uudestaan paremman motivaation kanssa....katselukerrat ja kommentit
Koko kuun aikana blogia katseltiin 1283 kertaa ja kommentteja tuli 19 kappaletta, joita eniten oli postauksessa Tammikuisia kuulumisia (11 kpl). Eniten katselukertoja puolestaan keräsi hiittipäivästä kertova teksti Hurja oli Killerillä.
...kivoin tallipäivä


Hauskin tallipäivä oli ehdotomasti 2, tammikuuta, jolloin kävimme Pekon kanssa Killerin raviradalla, mutta emme päässeetkään käymään radalla sen liukkauden takia, vaan ajelimme sitten muuten reipasta vauhtia tallialueen ja radan lähellä. Myöskin Olga oli mukana matkalla.
...paras ratsastustunti
Parhaiten mieleen jäänyt ratsastustunti oli varmaankin tunti eräällä Förull -nimisellä islanninhevosella, joka oli painottunut kouluratsastukseen ja oli tosi mukava ratsastaa, sekä taipui hienosti. Se kuitenkin valitettavasti lähti tallilta jo omaan kotiinsa.
...lempibiisi...suosikkikuvani
Suosikkikuvia onkin tällä kertaa kaksi kappaletta, heti tammikuun alussa Olgan ottama ajokuva Killeriltä, sekä kuun lopussa juoksutuksesta ottamani kuva, jotka molemmat on julkaistu blogissa aikaisemminkin....tykätyin instagram-kuva


...suosikkiblogini

Tammikuussa luin harmittavan vähän muidenkaan blogeja, ja oikeastaan vasta loppukuusta selailin niitä enemmän. Eniten luin kuitenkin varmaan Ilon Pilkettä -blogia, joka kertoo 13-vuotiaasta Olgasta ja hänen ensimmäisestä omasta hevosestaan, suomenhevosruuna Ilosta. Tammikuussa ei tapahtunut oikeastaan melkein mitään ihmeellistä, joten siksi tämäkään postaus ei saanut niin paljoa täytettä. Helmikuusta onkin tulossa jo paljon tapahtumarikkaampi, sillä ensiviikonloppunakin olen menossa Apassionataan.


Haluaisitteko Apassionatasta mahdollisesti jonkilaista kuvapostausta?

7 kommenttia:

 1. Kivasti tehty ja toteutettu! Olisi tosi kiva, jos tekisit apassionatasta kuvapostauksen. Kiva olis nähdä sitäkin touhua, koska en ole koskaan päässyt tuohon tapahtumaan.

  VastaaPoista
 2. Kuva postaus Apassionatasta ois kiva tekstin kera (:

  VastaaPoista
 3. OMGOMG OON PARAS :) Anteeks meen pois.

  (Mutta siis, tosi kiva postaus! Ja tee ehdottomasti Appasionata- kuvapostaus!)

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus, apassionatasta ois kiva saada kuvia, oon itekki tulossa :D

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva postaus! Ja joo ehdottomasti apassionatasta jotain postausta!

  VastaaPoista
 6. So great photo and nice post! I really like that blog. Pony is cute<3

  VastaaPoista
 7. Voi että kuinka ihana blogi! Liityn ehdottomasta lukijaksi <3
  apilanfantom.blogspot.fi

  VastaaPoista

- Kivat kommentit piristävät aina päivää :)
- Asiallinen kritiikki ja palaute ovat sallittuja.
- Ilkeät kommentit poistetaan!