lauantai 28. tammikuuta 2017

Tammikuisia kuulumisia

1.
Kuvaaja: Alina Jokela


2.
Kuvaaja: Alina Jokela


Joulukuun epätavallisenkin aktiivisen postaustahdin jälkeen motivaationi laski sadasta nollaan eikä ole tehnyt mieli tehdä oikeastaaan mitään bloggaamiseen liittyvää, joten siksi blogini oli hiljentynyt melkein koko tammikuun ajaksi. Tämänkin tekstin olen kirjoittanut varmasti vähintäänkin miljoonaan kertaan ja sitten jälleen kerta toisensa jälkeen pyyhkinyt pois. Motivaatio on pikkuhiljaa alkanut palailla, mutta siltikään sanoja ei ole meinannut löytyä. Vaikka paristi kirjoitinkin koko jutun melkein valmiiksi, en kuitenkaan halunnut julkaista huonosti ja pakolla tehtyä postausta blogissani, joten päätin odottaa. Nyt kuitenkin viimein otin itseäni niskasta kiinni, luin suosikkiblogieni uusimpia postauskia, jotka olivat niinsanotulla  tauolla jäänet välistä, ja siitä innostuneena päätin itsekin tulla päivittämään tänne omat kuulumiseni.


3.
Kuvaaja: Alina Jokela

Aloitetaan vaikka yksinkertaisesti siitä, mitä mulle kuuluu. Koulussa tämän jaksomme lukujärjestys ei kyllä ole mistään parhaimmasta päästä, ja kun pitkän päivän jälkeen voisi vain jäädä makaamaan omaan huoneeseen katsomaan Netflixiä, pitääkin vielä lähteä väsyneenä tallille. Kaiken lisäksi olen saanut myös jostain hankittua ärsyttävän nuhan, joka ei yhtään auta asiaa.
Pekolle kuuluu kuitenkin ihan hyvää. Liikuttamisen kannalta tämä talvi on ollut kyllä todella huono, sillä tiet ovat olleet jäisiä sekä peltokin epätasainen ja siinä kunnossa, että ajaminen tuottaa siellä hankaluuksia. Tämän vuoksi ollaan jouduttu tyytymään ajamisen sijasta paristi vain pelkkään talutteluun sekä kerran myöskin juoksutimme sen, tosin ei-niin-hyvin tuloksin, sillä ponia olisi juoksemisen sijaan kiinnostanut mieluummin lumipeitteen alta kurkistelevat heinänkorret. Pari kertaa se kuitenkin innostui, ja sain otettua siitä ihan kivoja laukkakuvia, joita pääsette tässä postauksessa näkemään. Harmikseni sinä päivänä aurinko ei kuitenkaan paistanut, toisin kuin kaikkina muina tallipäivinä, jolloin tietenkään mun tuurilla kameraa ei ollut mukana.


4.

Kuten joku saattaakin huomata, myös bloginbanneri sekä ulkoasu ovat muuttuneet, vaikkakin siitä puuttuu vielä muutamia pikkumuokkauksia. Viime viikonloppuna innostuin väsäämään uutta banneria, sillä aina käydessäni blogissani silmään pisti ärsyttävästi jouluteemainen ulkoasu, jota en ollut vieläkään vaihtanut. Olisin paljon mielummin tilannut oikeasti hienon bannerin sekä ulkoasukoodauksen joltain osaavammalta, mutta todella monilla banneripajat olivat valitettavasti kiinni tai hinnat liian kalliita, joten mun oli nyt pakko tyytyä tähän. Viimeistään kesällä ajattelin kuitenkin pistää blogin ulkaosun täysin uusiksi, jos siihen mennessä saan keksittyä jonkun hyvän idean sekä löydettyä täydellisen ulkoasun tekijän. Itselleni bannerin teko on kyllä aina yhtä tuskaa - ja tällä kertaa ongelma ilmeni vasta saatuani sen valmiiksi, kun bannerin kuvat näkyivät muilla koneilla ja puhelimilla katsoessa aivan oudon värisinä. Sain bannerin kuitenkin "korjattua", mutta tätä samaa tapahtuukin joskus muissakin blogini kuvissa.

5.


6.


Tavoitteenani tälle vuodelle oli julkaista yhteensä 100 postausta vuoden aikana. Olen kuitenkin alusta asti ollut aika varma, etten tule onnistumaan siinä tällä postaustahdilla, ja saan kirjoitettua yhteensä vain vaivaiset 50 postausta, mutta aion olla ainakin aktiivisempi kuin viime vuonna, jos en tuossa onnistu. Postausideani ovat kuitenkin tällä hetkellä aika vähissä, joten olisi kiva kuulla, millaisia postauksia te haluaisitte nähdä blogissani. Tulossa on myös erikoispostaus blogin instagramtilin yli 1000 seuraajan kunniaksi, johon saa myös kertoa toiveita!


7.


Mikä oli suosikkikuvasi näistä?

11 kommenttia:

 1. Mulla koulun kanssa ihan sama juttu.. Seiska luokka alko viime syksynä, lukujärjestys ja aikataulut muuttu aika paljon, ennen oli just niitä ihania 4h koulupäiviä, nykyään kaikki aina 6 tuntia. Ja sitten pitäis vielä ponia hoitaa.

  Eniten tykkäsin kolmesta vikasta kuvasta sekä kolmannesta kuvasta (:
  Kiva kun kirjoitit taas (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! ♥
   Jep, en kyllä taida olla ainoa tän jutun kanssa. Meilläkin koulupäivät on aina sen 6-7 h, muuten olisikin vähemmän ellen pari vuotta sitten olisi päättänyt ottaa A2-kieltä... Tsemppiä sullekin koulun kanssa!

   Poista
 2. Hyvä postaus ja ihania kuvia! Toivottavasti onnistut tavoitteessasi, ei nimittäin ole ehkä maailman helpoin tavoite, tsemppiä siihen. Voisin itsekkin ottaa tavoitteeksi 100 postausta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!
   Sitä samaa mäkin toivon, vaikka ei kyllä kieltämättä kovin helppo tavoite ole! Kokeile säkin ihmeessä, sitten vuoden lopuksi on aina kiva katsoa, onkon onnistunut tavoitteissaan :D

   Poista
 3. Tosi kiva postaus ja aivan supersuloiset kuvat! <3

  VastaaPoista
 4. Viimein säkin postasit! Pekko näyttää siltä, että se olisi kaatumassa tuossa vikassa kuvassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (Pst, tossa yhessä kuvassa watermark on väärinpäin.. )

   Poista
  2. Niimpä, edellisestä postauksesta oli kyllä kulunyt jo liian kauan! Hahah, kieltämättä se vähän näyttää :D

   (Ja pst, itse asiassa kahdessa kuvassa väärinpäin ;))

   Poista
 5. Nää kaikki kuvat ovat kyllä oikein ihania! 3 on todella ihana ja samaten nämä juoksutuskuvat, etenkin 6, ovat ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, kiva kuulla että tykkäsit! Nuo kuuluvat kyllä munkin suosikkeihin :)

   Poista

- Kivat kommentit piristävät aina päivää :)
- Asiallinen kritiikki ja palaute ovat sallittuja.
- Ilkeät kommentit poistetaan!