perjantai 6. toukokuuta 2016

Huhtikuun suosikit 2016

Muistin juuri, kuinka monia postauksia oon unohtanut kirjoittaa, jotka mun olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten. Samalla huomasin, että huhtikuun suosikit - postaus oli jäänyt välistä. Olin ihan kokonaan unohtanut tämän, mutta toivottavasti ei haittaa vaikka tämä vähän myöhästyykin!KUUKAUDEN SUOSKKI...

...harja/ muu juttu Pekon harjapakista

Huhtikuussa oli kunnon kurakelit, joten käytin vaihtelevasti aika erilaisia harjoja, kuten kuraa irroittavia magic brusheja ja ihan tavallisia pölyharjojakin. Kun Pekolta lähtee edelleen hirveästi karvaa, niin myös sen kahvalla varustettu rautainen suka (jonka huono kahva irtosi äskettäin) on ollut tosi kätevä. Se toimii tosi hyvin karvanlähtöön ja sitä on tullut käytettyä paljon tämän kuun aikana, joten varmaankin se on huhtikuun suosikkiharja.

...liikutusmuoto

On ollut tosi kiva huomata Pekon kehittymistä ajokoulutuksessa, ja kun ollaan nyt viimein päästy oikeasti ajamaan sillä, huhtikuun suosikkiliikutusmuotoa ei ole varmasti vaikea arvata; ajaminen.

Puhelinkuva toukokuulta. Pekolla on aika upeet letit :D


...tallipäivä

Kivoin tallipäivä huhtikuussa oli varmaankin joko se kerta, kun ravattiin eka kertaa Pekon kanssa yksin ajaessa tai vappuna kun olin tallilla Janinan kanssa monta tuntia. Myös monet muut kerrat kun oon ollut kaverereiden kanssa tallilla on ollut kivoja, mutta nämä jäi nyt päällimmäisenä mieleen.
...tunti Reykhestarissa

Huhtikuussa en tehnyt yhtään ratsastuspostausta, mutta kävin kuitenkin kolmella tunnilla. Niistä kahdella ratsastin Darrilla ja yhdellä kerralla Aleigalla. Kivoin tunti varmaan oli kuun lopusta, eli toinen  tunneista kun menin Darrilla. Emme tehneet silloin mitään kovin erikoista, mutta se tunti sujui varmaan parhaiten niistä kolmesta.


...postaus (luetuin postaus) 

Viime kuun luetuin ja suosituin postaus oli Kevättä rinnassa?, joka kertoi Pekon oudosta karkailusta, jota ei tosin ole tuon jutun jälkeen tapahtunut. Postaus keräsi kommentteja 31 (ennätysmäärä :D), jossa 15 oli lukijoiden ja 16 omia kommenttejani. Katselukertoja postauksessa oli tilastojen mukaan 109. Koko blogia katsottiin  viime kuun aikana 1167 kertaa.


...blogi

Olen ollut tässä kuussa varmaankin monissa blogeissa aika epäaktiivinen lukija koulukiireiden vuoksi :D Eniten oon kuitenkin varmaan lukenut Hymyillen Huomiseen - hevos (-ja lifestyle)blogia, jota olen lukenut aktiivisesti oikeastaan jo viime syksystä lähtien. Suvin blogi on ihana ja hän kirjoittaa kivan positiivisella tavalla!
Oon löytänyt nyt myös paljon uusia, kivoja raviponiblogeja erään ryhmän kautta, mutta en nyt niitä kaikkia ala tässä luettelemaan. Yhtenä niistä voisin mainita esimerkiksi Zoega II & Jenni - blogin :)


...kommentoija

Tässäkin kuussa on ollut tosi aktiivisia ja ihania kommentoijia ja löytyy monia jotka kommentoi aina jokaiseen postaukseen. Yhdeksi heistä voisin mainita esimerkiksi kaverini Alinan. Alinan kommentit on  joskus sellasia ei-ehkä-aina-niin-asiallisia, ehkä koska monet eivät varmaan kommentoi kavereiden blogeihin samalla tavalla kuin muiden, mutta silti ne ovat tosi kivoja! :D

22 kommenttia:

 1. Kivoja nää postaukset 😍

  VastaaPoista
 2. Mukavaa tietää sun suosikeista! Ja osaat kirjoittaa nää ihan sairaan hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!
   Musta tosin ihan tuntui, että tää oli hirveen hätäisen kuuloisesti kirjotettu postaus, mutta kiva jos oot tota mieltä :D

   Poista
 3. Ihana blogi sulla! Vitsi kun itsekkin osaisin tehdä noin ihanan ulkoasun❤ Liityin ehdottomasti!
  emmasofiasss.blogspot.com tuossa vielä oma blogini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tervetuloa lukijaksi :)
   En ole tehnyt itse tuota ulkoasua, vaan Tyyli Kaukana - blogin Vuokko on tehnyt sen :)

   Poista
 4. Kiva postaus! :-) Pekko on niin söpö tossa valjaskuvassa <3.

  VastaaPoista
 5. Pekko on niin ihana ❤. Kiva postaus :)

  VastaaPoista
 6. Onpa kivan oloinen blogi sulla, liityin lukijaksi! :)

  Luin muuten tuolta esittelysivulta, että käyt Reykhestarissa ratsastamassa. Niin haluaisitko kertoa vähän millainen paikka se on? Ollaan nimittäin muutaman kaverin kanssa suunniteltu menevämme issikkamaastoon sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina ja tervetuloa lukijaksi! :)

   Anteeksi kamalasti, ku tää vastaus tulee näin myöhässä!
   Reykhestar on tosi kiva paikka sekä opettajat ja tallityöntekijät on mukavia. Ratsuina siellä on siis vaan issikoita (talli on painottunut askellajiratsastukseen), mutta silti niistä löytyy tosi eriluonteisia hevosia.Itse oon kans käynyt siellä tuntien lisäksi muutamila vaelluksilla/maastoilla ja ne on ollut tosi kivoja. Käsittääkseni vaelluksia on sekä rauhallisia, mutta myös reippaampia.
   Suosittelen kyllä käymään Reykhestarissa! :)

   Poista
  2. Kiva kuulla, kiitos paljon vastauksestasi! Toivottavasti siellä on vielä tänä keväänä vapaita paikkoja vaelluksilla, olisi nimittäin mielenkiintoinen kokemus :)

   Poista
  3. Hyvä jos toi auttoi yhtään, ja pahoittelen vielä kun vastasin näin myöhään! :D
   Toivottavasti löydätte vapaita paikkoja vaelluksilta! :)

   Poista
 7. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 8. Eikä, ihana kuulla, että tykkäät mun blogista! ♥ Tälläsiä yllätyksiä on aina välillä kiva lukea ja ne piristävät kyllä päivääni :D Tää oli todella kiva postaus! Oot keksiny kivasti erilaisia kohtia, joita oli sopiva määrä :) Esimerksiksi "kuukauden liikutusmuoto" -kohtaa ei varmastikaan jokaisen blogista löydy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon!
   Ihanaa, jos onnistuin piristämään tuolla sun päivää!♥:D
   Mun tavoitteena olikin keksiä tähän vähän erilaisia, hevosblogiin sopivampia juttuja, ja kiva jos sun mielestä onnistuin siinä :)

   Poista

- Kivat kommentit piristävät aina päivää :)
- Asiallinen kritiikki ja palaute ovat sallittuja.
- Ilkeät kommentit poistetaan!