sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Tammikuun 2016 - suosikit!


Ajattelin siis aloittaa tällaisen kuukauden suosikit - sarjan, eli joka kuukauden lopussa esittelisin kyseisen kuun lempparijuttuja.


KUUKAUDEN SUOSKKI...


...harja / muu juttu Pekon harjapakista
Pekon uusi, joululahjaksi saama blingbling - juuriharja on ollut tammikuun pakkasilla tosi kätevä, jos poni ei ole ollut kurainen, mutta kuitenkin pieni likainen täytyy irrottaa! :)...Pekon liikutusmuoto
Tässä kuussa ehkä parhain liikutusmuoto on ollut juoksutus, ja oon juoksuttanutkin sitä aika monta kertaa. Ohjasajo on nyt jäänyt vähän vähemmälle, mutta sitäkin harjoitellaan enemmän kun lumet vähän sulaa....tallipäivä
Hankalaa! On ollut niin monia, erilaisia, kivoja, ja ei-niin-kivoja tallikertoja, mutta ehkä suosikikseni nousee Pekon, Litsin ja Neon maastoreissu alkukuusta. Se oli nimittäin tosi kivaa vaihtelua sekä mulle, että Pekolle!...tunti Reykhestarissa
Ihan oikeastikko oon käynyt vain kahdella ratsastustunnilla tässä kuussa? Niitä nimittäin peruttiin huonon kelin vuoksi. Toisella tunnilla ratsastin Darrilla ja toisella tunnilla puolestaan Lofturilla. Molemmat hevoset ovat lenppareitani tallilta, mutta kumpikaan tunneista ei mennyt erityisen kehuttavasti. Ehkä kuitenkin paremmin niistä meni tunti Lofturilla, mutta siitä ei ole postausta.
Vanha kuva...postaus (suosituin postaus)

Kuukauden suosituin postaus on nimeltään Onnistumisia ja epäonnistumisia, eli Reykhestarin ratsastustunnista kertova postaus, joka keräsi katselukertoja yhteensä n. 70 ja kommentteja viisi kappaletta (jos omia vastauksiani ei lasketa).
...blogi


Kuukauden suosikkiblogeiksi nousevat tällä kertaa Shetlanninponien elämää sekä Kamillaino. Molemmat blogit ovat mulle hiukan uudempia tuttavuuksia, joita olen alkanut seuraamaan vasta nyt tammikuun aikana....kommentoija

Apua! Oon tässä kuussa saanut täysin tuntemattomiltakin hevosbloggaajilta sekä tietysti myös niillä vakkari-kommentoijilta tosi kivoja kommentteja, joten en osaa valita. Sanotaanko että kiitos kaikille kommentoijille jotka on vaivautunut kirjoittamaan edes jotain ❤Mitä mieltä ootte tästä kun aloitan tän kuukauden suosikit - postaussarjan? Tykkäättekö vai ettekö? :)

11 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea ja hyvä toteutus! Näitä onkin mähnyt nyt aika paljon, mutta musta on tosi kiva lukee tälläsiä ja motivoi myös kommentoimaan blogeihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nähnyt* xD ei nyt oikein suju tää kirjottaminen :DD

   Poista
  2. Kiitos paljon!
   Totta, mäkin oon nähnyt näitä nyt aika paljon eri blogeissa ja itsekin tykkään lukea kaikkia tämän tapaisia :)
   Haha, mullekin tulee aina kaikkia kirjoitusvirheitä joita sitten joudun nolona korjailemaan myöhemmin :DD

   Poista
 2. Tosi kiva postaus! Jatka vaan näitä, itsellänikin kävi joskus aikojen alussa mielessä että tälläisen/tälläisiä postauksen voisi tehdä :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Okei, tää juttu ei oo kyllä alunperin mun keksimä mutta kiitti kuitenkin :D

   Poista
 4. Ihanaa, että mun blogi pääs tähän :-)! Sun blogi on kyl ihana, ja tykkään näistä postauksista! :-)

  VastaaPoista

- Kivat kommentit piristävät aina päivää :)
- Asiallinen kritiikki ja palaute ovat sallittuja.
- Ilkeät kommentit poistetaan!