tiistai 1. maaliskuuta 2016

Helmikuun 2016 - suosikit!

Jälleen olisi Kuukauden suosikit - postauksen vuoro! En ehtinyt julkaisemaan tätä helmikuussa niin kuin oli tarkoitus, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan :D
Yritän tämän postaussarjan aikana olla mainitsematta samassa kohdassa samoja ihmisiä useaan kertaan, jotta varmasti muutkin jotka olisivat myös ansainneet nimensä kyseiseen kohtaan tulevat vielä mainituiksi (Toivottavasti joku ymmärsi tuon selityksen :D). Mutta kuitenkin, nyt päästä  teidät lukemaan helmikuun suosikijuttujani:


KUUKAUDEN SUOSKKI......harja / muu juttu Pekon harjapakista 
Nyt kun Pekko on päättänyt alkaa pudottamaan jo talvikarvaansa pois, niin sen ystävänpäivänä saama hierontakumisuka on ollut erittäin kätevä, sillä se tuntuu ponista hyvältä ja auttaa irroittamaan irtokarvat  hyvin. Ongelmana tosin on, että harjauksen jälkeen kumisuka on täynnä karvaa :D
...Pekon liikutusmuoto 
Eniten oon tässä kuussa varmaankin maastakäsitellyt Pekkoa ja harjoitellut pysähdyksiä ja peruutuksia helpommiksi. Ilmeisesti siitä on ollut hyötyä, sillä pari päivää sitten sunnuntain koulutuksessa saatiin valmentajalta palautetta, että olimme hoitaneet kotiläksymme hyvin ja että Pekko kuuntelee mua nyt paremmin :)
...tallipäivä
Mielestäni kivoimmat tallipäivät ovatkin heti alku - ja loppukuusta, eli runebergin päivä, kun ratsastin Litsillä ja kävimme Pekon kanssa pellolla sekä se tallipäivä, jolloin kokeilimme aisoja Pekon perään perään ensimmäistä kertaa.
...tunti Reykhestarissa 
Kävin helmikuussa kolmella ratsastustunnilla Reykissä; tunti Jarilla jolloin menimme avoja (linkki postaukseen), tunti Gosilla jolloin harjoittelimme sulkuja (ei postausta)  ja viimeisimpänä tunti Gosilla ilman satulaa (postaus tulossa). Niistä kivoin ja parhaiten sujunut tunti oli Gosilla ilman satulaa, jolloin harjoittelimme hevosen ohjaamista pelkän istunnan ja äänen avulla eli ilman ohjia....postaus / suosituin postaus
Helmikuun suosituin postaus on "Runebergin päivä ♥". Postausta katsottiin kuukauden aikana 110 kertaa ja kommentteja siihen kertyi 18, joista puolet ovat lukijoiden kommentteja. Koko blogia taas katsottiin kuukauden aikana huimat 1370 kertaa, hui!
...blogi 
Tämän kuun suosikkiblogeiksi voisin mainita vaikkapa Unelmien mustan, jota en ole seuraillut vielä kovinkaan pitkään ja Tulevaisuuden lupauksia - blogin jota olen seuraillut jo viime vuonnakin. Unelmien musta kertoo mm. Pekon ikäisen friisiläisen koulutuksesta ja Tulevaisuuden lupauksia kertoo Stellasta ja hänen aloittelevasta raviponistaan Himpusta :)

Joku ottamani kuva Himpusta, hän on ihana pikkuponi <3...kommentoija 

Nyyh en tykkää tästä kun pitää valita joku,  kun oon saanut jälleen postauksiin niin mukavia kommentteja kaikilta!
Mutta teistä saattaisi olla tylsää jos en ikinä vastaisi tähän kunnolla, joten ensimmäisenä tukee mieleen ainakin Shetlanninponien elämää - blogin kirjoittaja Sennu, joka on kommentoinut aktiivisesti blogiini tässä kuussa :) Sitten mm. Lypsyltä oon saanut ihania kommentteja joista tulee tosi hyvälle mielelle!
~ ~ ~

Ajattelin, että yritän tämän postaussarjan aikana olla mainitsematta samassa kohdassa samoja ihmisiä useaan kertaan, jotta varmasti muutkin jotka olisivat myös ansainneet nimensä kyseiseen kohtaan tulevat vielä mainituiksi (Toivottavasti joku ymmärsi tuon selityksen :D)

Tykkäättekö te lukea tätä "Kuukauden suosikki" - sarjaa vai onko muunlaiset postauksen kivempia? 

16 kommenttia:

 1. Heh, kiva että pidät blogista! :D Nää postaukset on tosi kivoja!

  VastaaPoista
 2. Itse tykkään todella paljon kuukauden suosikit- postauksista, ja nää on yhtä kivoja kuin kaikki muutkin sun postaukset:) Noi sun selitykset ymmärsi oikein hyvin!
  Todella kiva postaus, toteutit tän kyllä todella hyvin!

  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tällaiset kommentit saavat kyllä hyvälle mielelle! ♥ Hyvä juttu jos ymmärsit ne selitykset, kun musta tuntuu aina että selitän kaiken hirveen epäselvästi :D

   Poista
 3. Tosi kiva postaus, mukavaa kun sä jaksat tehdä tämmöisiä! Näitä sun postauksia on Tosi kiva lukea, kun kirjoitat niin selkeästi ♥

  VastaaPoista
 4. Tykkään kyllä lukea näitä Suosikki-postauksia ja koska sä kirjoitat niin hyvin niin silloin vielä enemmän! :-) Söpöt kuvat ja kiva postaus! :-)

  VastaaPoista
 5. Tämä oli kyllä mahtava postaus! Näitä kuukauden suosikkeja on aina todella kiva lukea :) Tuo Litsi(?) on muuten mahtavan värinen poni, vähänkö mäkin haluan ratsastaa tuollaisella! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin tykkään lukea muiden blogeista kaikkia tän tapaisia postauksia, joten hyvä jos tekin tykkäätte :)
   Haha joo, Litsi on kyllä ihana ja hauskan värinen poni :D

   Poista
 6. Ihana postaus, tee ihmeessä lisää c:

  VastaaPoista
 7. Oi voi, ihana postaus, hyvä, jos kommenttini piristävät! Onpas suloinen tuo Himppu! Sinun blogiasi on mukavaa seurata, kun täällä sellaisia mielenkiintoisia ja ihania postauksia muutenkin esiintyy. Olet tosi hyvä kirjoittamaan, ja osaat kirjoittaa pitkiä tekstejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Himppu on kyllä suloinen :)
   Jälleen paljon kiitoksia ihanasta kommentista Lypsy, mukavaa jos olet tuota mieltä! ♥

   Poista

- Kivat kommentit piristävät aina päivää :)
- Asiallinen kritiikki ja palaute ovat sallittuja.
- Ilkeät kommentit poistetaan!