perjantai 1. huhtikuuta 2016

Maaliskuun suosikit -16 ja tärkeää asiaa!

KUUKAUDEN SUOSIKKI...




...harja / muu juttu Pekon harjapakista


Tässä kuussa on tullut paljon käytettyä Pekon kumpaakin magic brushia, sillä arvatenkin Pekon karvanlähtöaika on pahimmillaan ja magic brushilla irtokarvat lähtevät hyvin ja lisäksi ponistakin harja on hyvän tuntuinen. Ainut miinus on, että magic brushit ovat aika tiheitä, joten niistä on tosi hankala saada karvaa lähtemään.



...Pekon liikutusmuoto


Tässä kuussa ehdottomasti kivoin Pekon liikutukseeen liityvä juttu on ollut Pekon ajokouluttaminen! Se on nyt edennytkin jo siihen vaiheeseen, että oon jopa kerran ajanut Pekolla kahden taluttajan kanssa. Poni käyttäytyi tosi hienosti, oon kyllä ylpeä siitä :)



...tallipäivä

Tässäkin kuussa on ollut jälleen tosi hauskoja tallipäiviä, kuten se kun olin Erikan kanssa tallilla ja hän kuvasi mua ja Pekkoa tai se kun juoksutimme Janinan kanssa Pekon pääsiäsiviikonloppuna. Suosikkitallipäivä on kuitenkin ehdottomasti 20.3 jolloin ajoin Pekolla ensimmäistä kertaa. Se oli todellakin mahtava hetki, jota en tosiaankaan hevillä (tai edes rokilla) unohda!



...tunti Reykhestarissa


Maaliskuussa olin neljällä tunnilla Reykhestarissa, joilla ratsastin järjestyksessä Darrilla, Hjalmarilla, Pikku-Askjalla ja taas eilen menin Hjalmarilla. Suosikkini niistä on varmaankin jompi kumpi tunneista Hjalmarilla. Ennen en tykkännyt ratsastaa sillä, mutta nyt meidän yhteistyö on alkanut sujua, ja se kuuluukin varmaan kolmen kärkeen Reykhestarin lempihevosistani :)



...postaus (suosituin postaus)


Maaliskuun suosituin postaus oli Kuvien karsinta - mahdotonta! - postaus, joka keräsi kommentteja yhteensä 26 (ennätys!), joista 13 on omia vastauksiani. Sivunkatseluita postaus keräsi 96, ja koko blogia katsottiin viime kuun aikana 1286 kertaa.



...blogit

Tämän kuun suosikki blogeja onkin tällä kertaa 3 kappaletta: Eläimet ajatuksissaTyyli kaukana ja Raviponin matkassa.
 - Eläimet ajatuksissa - lifestyle -ja eläinblogia kirjoittaa hyvä kaverini Erika, joka aloitti tuon uuden blogin nyt maaliskuussa. Se on kyllä kaikin puolin mukava blogi, ja vähän erilainen kuin muut lukemani.
- TK on puolestaan aivan ihana tässä kuussa löytämäni ratsastusblogi. Vuokko saa kaikista postauksista tehtyä tosi mielenkiintoisia, ja lisäksi hän tekee upeita ulkoasuja <3
- Raviponin matkassa - blogia oon seuraillut jo jonkin aikaa, mutta nyt oon alkanut lukemaan sitä enemmän, ja täytyy sanoa, että ihana blogi ja kiinnostavia postauksia. Aihekin on mulle aika ajankohtainen nyt kun Pekkoa ajokoulutetaan ja ajan kesäkuussa sen poniravikortin. Tämän Katrin blogin kaltaisia raviponiblogeja täytyisi olla kyllä enemmän! (tai sitten niitä on hankala löytää) :D



...kommentoija


Viime kuun aktiivisimpia kommentoijia olivat Anki ja eräs nimettömänä pysyvä Anonyymi, jos jo-mainittuja ei lasketa. Kiitos Ankille ja Anonymille, kun jaksoitte kommentoida jokaiseen postaukseen <3



Apua, en tiedä miten tän asian nyt saisin sanottua. No, olette varmaan huomanneet, että postaustahti on hidastunut ja en ole ollut nyt niin aktiivinen kuin ennen. Syynä siihen on, että mulla ei ole enää inspiraatiota tähän blogiin, ja että aika ja kiinnostus ei riitä kirjoittamaan postauksia. Nyt lähipäivinä oon pohtinut, tykkäänkö enään blogin ylläpitämisestä niin kuin ennen, ja ketä varten tätä teen. Totesin, että kirjoittamisesta on tullut niin sanotusti pakkopullaa. Oon aina ajatellut, että bloggaan lähinnä itseäni varten, ja siksihän minä tämän blogin perustinkin. Mun on kuitenkin pakko myöntää, että en enää tiedä ketä varten pidän tätä blogia. Teidän kommentit on ihania, ja on mahtavaa ajatella, että joku tuntematon ihmien oikeasti lukee blogiani ja jopa pitää siitä! Mutta jos bloggaan vain lukijoita varten, ilman kiinnostusta kirjoittaa, postausten taso laskee entisestään.
Oon miettinyt erilaisia vaihtoehtoja mitä teen tämän kanssa ja oon nyt lopulta päättänyt, että tämä blogi on nyt ikävä kyllä tullut päätökseensä. Noin, siinä se nyt tuli. Tää päätös on ollut mulle tosi vaikea, sillä tää blogi on kuitenkin ollut tosi tärkeä mulle, vähän niin kuin päiväkirja. Tästä aikaisemmin ihanasta bloggausharrastuksesta on tullut stressinaihe, enkä halua enää jatkaa tätä. Oon pahoillani niille jotka eivät odottaneet mitään tälläistä, mutta ajattelin että parempi jos lopetan kokonaan, kuin että satunnaisia postauksia tulisi harvoin ja nekiin vain pakon edessä.Oon harkinnut tätä pitkään, mutta en halunnut mainostaa sitä ennen varmaa päätöstä.

Oon pahoillani, mutta nyt on aika sanoa hyvästit tälle blogille! :(


Mutta älkää huoliko, >tästä< pääsette uuteen blogiin!

21 kommenttia:

  1. Ihana postaus ♥ Ja mukava, jos kommenttini ovat olleet kivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! ❤
      Haha toi pila tais olla aika laimea, mulle tuli kauhee kiire saada tänne blogiin joku pila kun tajusin että on aprillipäivä :DD

      Poista
  2. Apua kui hauska toi loppu! :-D Ihan sika hauska kuvakin! :-D Mä en oo kerenny kommentoida ollenkaan, kun mulla on ollut ongelmia sen mun Googletilin kanssa, joka lopulta sit poistui :-(...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiva jos tykkäsit :D
      Ei se haittaa, mä oonkin tainnut jo muuten kerran mainita sut tossa kommenttijutussa, ja yritän olla mainitsematta samoja henkilöitä mahd.pitkään :)

      Poista
  3. Kiva postaus! Hauska toi aprillipila :D Ja pitää sullekkin jakaa tää tieto, että tota magic brushia voi käyttää myös toistekin päin! Se irrottaa hyvin karvaa ja onkin tullu käyttöön tolleen toistekin päin näin keväällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :)
      Ai, en ookkaan kuullut. Kiva kun kerroit tosta, voisinkin testata tuota keinoa vaikka heti huomenna! :)

      Poista
    2. Kiva postaus! Ja Kamillalle kiitti vinkistä, munki pitää kokeilla tota kikkaa :)

      http://pikkuponin.blogspot.fi/

      Poista
  4. LOL IIDE ALUKS OLIN SILLEE WATEFAK JA SIT OLIN SILLEE HÄHÄ EI MEE LÄPI LOLOLOLOLOL. miks kirjotin isolla. Nyt unohin ison alkukirjaimen. Siis tos yhes. Mut oli ihana postaus :3 Rakastan näit kuukauden suosikki postauksii x3 Btw mä jäin tänää auton alle. HÄHÄÄÄ USKOIT APRILLIAAAAAAAAAAA :) Mut joo Iide sun blogi on jokupäivä vielä suamen kuuluisin blogi!!! Oikeesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos! Haha mä arvasinkin et ei mene läpi mun kavereilla :D
      Joo siis uskon et jäit auton alle, mä olin se joka ajo sitä autoa :) Mut tota vikaa juttua en usko, todellakaan!

      Poista
  5. Hei mun muute pitää oikeesti tulla sunkaa taas joskus pekonluo ja ottaa kamera mukaan koska oikeesti omg.

    VastaaPoista
  6. Hehheh, mahtava aprillipila! Pakko sanoo, et oon vähän herkkäuskonen ja vaikka onkin aprillipäivä, menin lankaan😂 Mut ihana postaus, ja just toI Tyyli kaukana- blogi on ehdoton lemppariblogi, sun blogia unohtamatta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, toivonkin että ainakin joku menisi lankaan 😂
      Voi kiitos :) Toi Tyyli Kaukana - blogi on kyllä upea!

      Poista
  7. Apua, mä uskoin ja olin kauhussani et lopetat :( Onneks et :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D En todellakaan ole lopettamassa, vaikka postaustahti onkin nyt hidastunut.

      Poista
  8. Voi ei säikähdin ihan kauheesti! :D Mutta hyvä aprillipila, en tajunnut mitään ennen tota linkkiä :) Tosi kiva postaus muuten, tykkään!
    - Ponifani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Heh, näköjään tosta aprillipilasta tulikin ihan uskottava :DD

      Poista
  9. Ihana banneri... ♥
    Ja aprillipilasi on minulle ihan tarpeeksi helposti uskottava! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, tuo banneri on tosin vain väliaikainen :)
      Tuo pils taisi sittenkin mennä läpi aika monella :D

      Poista

- Kivat kommentit piristävät aina päivää :)
- Asiallinen kritiikki ja palaute ovat sallittuja.
- Ilkeät kommentit poistetaan!