tiistai 4. lokakuuta 2016

Videokooste Pekon muutostaNiin kuin otsikko kertookin, sain viimein aikaiseksi tehtyä jonkinsortin videon tänne blogiin. Kuvasin tuolta päivältä videopätkiä juurikin tätä varten, jotta voisin sitten harjoituksen vuoksi kokeilla muokkailla niistä jotain. Lopputuloksesta ei tullutkaan tietenkään aivan sellainen kuin toivoin ja kamerakin tärisi paljon, mutta se ei nyt ole niin vakavaa, varsinkin kun kyseessä oli ensimmäinen koskaan tekemäni videokooste.
Pekon muutto Riitaojaan sujui siis täysin ongelmitta. Jopa lastaus meni paremmin kuin koskaan, sillä loppujenlopuksi poni käveli traileriin vapaaehtoisesti ainoastaan kivennäisillä houkuttelemalla. Periaatteessa on siis vain hyvä juttu, että poni on erittäin perso ruoalle! Myös matka sinne meni hienosti, ellei itsestään aukeavaa traikun sivuovea lasketa.
Olimme siis ostaneet jo vuosi sitten omaksi sellaisen "yhden hevosen trailerin", mutta se oli kieltämättä aika epäsiisti ja huonokuntoinen. Nyt isäni kuitenkin korjasi sen, ja traileri koki kyllä suuren muodonmuutoksen:

Pekko muutti siis jo reilu viikko sitten sunnuntaina eli 25. syyskuuta. Poni on ollut nyt siis 1 ½ viikkoa vain kevyellä liikutuksella, sillä viime keskiviikkona poni sai rokotuksen, josta seurasi viiden päivän loma. Myöskään tätä ennen emme olleet ajaneet sitä Riitaojassa, sillä saimme tuotua kärryt sinne vasta viikonloppuna. Talutuslenkeillä käydessämme on tullut kyllä huomattua, että sillä on hieman liikaa energiaa! Onneksi huomenna pääsen viimein ajamaan Pekon, ja nyt sitä aletaan jällee liikuttamaan enemmän. Toivotaan, että poni käyttäisi huomenna turhan energiansa juoksemiseen, eikä sitten säätämiseen.Nyt olisi tosiaan tarkoituksena hieman ryhdistäytyä blogin suhteen, niin kuin viime postauksessakin mainitsin. Tavoitteena olisi julkasta joka viikko vähintään yksi postaus, ja uskoisinkin sen onnistuvan, ellei nyt koulussa sitten alkaisi mikään kamala koerumba. Joulukuulle olisi tarkoitus tehdä tänäkin vuonna joulukalenteri, ja olisi kiva kuulla, millaisiaa postauksia tahtoisitte nähdä siinä? Alan nimittäin jo nyt työstämään sitä varten postauksia, ettei sitten joulun alla tule hirveä kiire. Kyselin tätä samaa jo instagramissa, mutta kaikki lukijat eivät välttämättä seuraa blogia sieltä käsin, joten ajattelin antaa muillekin mahdollisuuden kertoa mielipiteensä. Ainoastaan siis hevosiin sekä bloggaamiseen liittyviä, mutta muuten otan kaikenlaisia ideoita vastaan!

10 kommenttia:

 1. Hieno video :) Kiva, kun Pekko pääsi taas näkemään heppa-kavereita ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka harjoittelemista vielä onkin :D
   Niimpä ❤

   Poista
 2. Tosi kivasti tehty video! :)

  VastaaPoista
 3. Toi oli iide kuule just hyvä video! :) ja tee joulukalenteriin jotain haasteita Pekon kanssa xDD

  VastaaPoista
 4. Hahah, no kiitos :D
  Kiitti ehdotuksesta!

  VastaaPoista
 5. Kiva kun tuli viimeinkin video oon oottanu sitä hirveän kauan ja olisi tosi kiva jostekisit joulukalenterin:)))))))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!
   Joulukalenteri on tulossa :)

   (Anteeksi myöhäinen vastaus)

   Poista

- Kivat kommentit piristävät aina päivää :)
- Asiallinen kritiikki ja palaute ovat sallittuja.
- Ilkeät kommentit poistetaan!