sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Blogiexpossa nähdään!

Heti alkuun pieni Playsson.netin sivulta napattu selvennys siitä, mikä juttu on oikein kyseessä:

"HEVOSALAN BLOGGAAJIEN JA HARRASTAJIEN OMA TAPAHTUMA ON TAAS TÄÄLLÄ! Tämän vuoden BLOGIEXPO järjestetään sunnuntaina 20.11. Lahden Jokimaan ravikeskuksessa. Pääkatsomon ovet aukeavat klo 11.00. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki hevosista kiinnostuneet, nyt ohjelmassa enemmän myös pelkästään bloggaajille suunnattua sisältöä. Sisäänpääsy on maksuton, paikalla buffetti. Lahteen on hyvät bussi- ja junayhteydet. Matkakeskukselta järjestetään shuttle -kuljetus sitä tarvitseville! Alhaalla lisätietoja Lahteen saapuvista julkisista kulkuneuvoista. Omalla autolla saapuville löytyy ilmaisia parkkipaikkoja raviradan parkkipaikalta."



Elikkä siis, itse olen menossa tuollaiseen ensiviikon sunnuntaina (20.11) järhestettävään hevosalan blogitapahtumaan. Jonkin aikaa sitten sain sähköpostin kautta tuonne VIP-passin, jonka ansiosta kiinnostuin Blogiexposta entistä enemmän. Viimeinkin kyydit sun muut järjestyivät. ja samalla varmistui tuloni tuonne. Olen siellä kaverini Olgan (Ilon Pilkettä), jolla on myöskin jonkinlainen ennakkopassi. Tarkoituksena olisi tavata siellä myös muutamia muitakin hevosbloggaajia. Mut ja Olgan voi toivon mukaan bongata osallistujina klo 12.15 ohjelmalavalla (?) järjestettävästä hevostaitokisasta, johon ilmoittauduttiin, vaikkei oikein edes tiedetä, mitä siinä pitää tehdä :D Aion varmaan myöskin seurata paneelikeskusteluja ja katsoa joitain valokuvaamiseen ja grafiikkaan liittyviä ohjelmaumeroita. 
Aion ottaa tuonne kameran mukaan, ja mahdollisesti voisin kuvata päivästä jonkinlaista videopostausta.


Kertokaa ihmeessä jos ootte tulossa Blogiexpoon, toivottavasti nähdään siellä!

8 kommenttia:

  1. Hitsi kun en pääse, muuta ohjelmaa tuolloin! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! :( No, varmasti näitä tällaisia tapahtumia järjestetään muulloinkin!

      Poista
  2. Voi että nyt harmittaa kun en pääse :( kun on muuta tekemistä :(:(:( toivottavasti tulee lisää tuollaisia tapahtumia;);)

    VastaaPoista

- Kivat kommentit piristävät aina päivää :)
- Asiallinen kritiikki ja palaute ovat sallittuja.
- Ilkeät kommentit poistetaan!