keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Luukku 7: Linkkaa blogisi


Siitä onkin pitkä aika, kun viimeksi tein linkkaa blogisi - postausta. Nyt kuitenkin etsin uusia blgeja lukulistalleni ja joulukalenteriin tällainen postaus sopiikin hyvin. Linkattavien blogien lukumäärästä riippuen arvostelen oikein linkatut blogit joko kommentteihin tai erilliseen postaukseen. Myöhemmin
teen myös postauksen, jossa esittelen näistä blogeista muutaman.Säännöt


-  Liitä kommenttiin blogisi nimi ja osoite lyhyen esittelytekstin kera

- Mieluiten vain hevosaiheisia, mutta halutessasi voit linkata myös esimerkiksi eläin- tai lifestyleblogeja

- Linkatessasi blogin annat minulle luvan ottaa näyttökuvan sen ulkoasusta, jota saatan käyttää esittelypostauksessa.

- Mikäli haluat, voit linkata mukaan myös jonkun omasta mielestäsi lukemisen arvoisen postauksen blogissasi.


Aikaa linkata blogeja on 14.12 asti

15 kommenttia:

 1. Blogini kertoo 13-vuotiaasta tytöstä joka on harrastanut suurimmaksi osaksi puskaratsastusta. Blogin päätähti on 4-vuotias shettisruuna, Ääripää, jota kesällä yritän parhaani mukaan kouluttaa kärryponiksi. Talvella Ääripää on lähtenyt muualle, mutta palaa aina keväällä takaisin. Kuvioissa pyörii myös vuokrahevoseni Tiko.

  Blogin nimi: Ääripäästä toiseen
  Osoite: www.aaripaastatoiseenn.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. my-finest.blogspot.fi
  17v tyttö ja 7v persoonallinen ratsutamma tutustuu yhdessä hevosenomistajuuden saloihin. Valmentaudutaan säännölliseti ja aloitellaan ensi kaudella meidän kilpailu-uraa, mutta treenataan silti positiivisin mielin ja kaikessa rauhassa! :)

  VastaaPoista
 3. Ilon Pilkettä
  www olgajabeauty.blogspot.com
  Ilppe

  VastaaPoista
 4. Pinkki Pyörremyrsky

  Kerron blogissani pääosin omasta shetlanninponistani, jonka kanssa touhuillaan milloin mitäkin. Itse olen 13-vuotias poniraviurheilusta kiinnostunut tyttö ja olenkin suorittanut P-ajoluvan, mutten ole päässyt vielä ajamaan yhtään starttia.

  Minun ja Nopan kehityspostaus

  VastaaPoista
 5. http://sydamenlyonti.blogspot.fi/

  Sydämenlyönti on tarina siitä, kuinka 17-vuotias hevosalan opiskelija löysi puolivahingossa elämäänsä ravihevoset. Takana on hieman yli vuosi opiskelua hevosalalla, seuraavien kahden vuoden aikana tarkoituksena on erikoistua hevosenhoitajaksi ravipuolelle samalla lukijoitakin hieman ravimaailman saloihin perehdyttäen. Blogin päätähden suuret saappaat on saanut täytettäväkseen passihevoseni opistolta, nuori harmaiden hiusten aiheuttajankin tunnettu kuvankaunis lämminverinen tamma Hertta.

  VastaaPoista
 6. suomitytonmatkassa.blogspot.fi

  Blogi kertoo tytön ja suomenhevosen heppaelämästä. Mukaan mahtuu tunteja, puskailua, vuokrausta, ja satunnaisesti valmennuksia ja kisoja.

  VastaaPoista
 7. VARJOSSA KASVANU
  20 vuotiaan hevosharrastajan blogi missä on päätähtenä 17vuotias lämminverinen ruuna Mr Credit, joka on kirjoittajan vuokrahevonen. Blogissa tällähetkellä joulukalenteri. Postaukset kohdistuvat kouluratsastukseen ja vuokrahevosen arkeen, iloihin ja epäonnistumisiin. Vaikutus alue Keski-Suomi.

  VastaaPoista
 8. Blogi kertoo kohta 13-v:n tytön ja 11-vuotiaan shettiksen touhuista. Meno on jos jonkin laista laidasta laitaan. :)
  www.nassenjasininratsutaival.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. Russrakkautta
  http://russponinelamaa.blogspot.fi/
  Nimensä mukaisesti blogissa seikkailee neljä russponia, mutta myös ravishetlanninponi ja 25-vuotias torinhevonen.
  Blogi on aika ravipainoitteinen, mutta myös ponien pikkuhiljaa käynnistyneestä ratsutaipaleesta tulee juttua. Nuoriin poneihin liittyviä postauksia tulee myös, onhan poneissamme kaksi tämän vuotista oripoikaa ja kaksi vuotias tamma.

  VastaaPoista
 10. Eläimet sydämessä
  elaimetsydammessa.blogspot.fi

  Blogi kertoo 13-vuotiaan tytön ratsastusharrastuksesta, sekä perheen koirasta Lorusta isojen kuvien kera!

  VastaaPoista
 11. Keltamustat
  http://keltamustat.blogspot.fi/

  Blogi joka painottuu nuoren vuonohevosoriin kehitykseen ja iäkkään shetlanninponitamman eläkepäivien monipuolisina pitämiseen. Melko tavoitteetonta hyvän mielen harrastelua, menossa mukana myös ratsastuskoulun hevosia ja pienempiä lemmikkejäni.

  VastaaPoista
 12. Johanna ja ponit
  www.johanna-ponit.blogspot.fi

  Blogi kertoo sen päätähdistä, Roosasta ja Kayasta. Roosa on 16-vuotias sahetlanninponitamma. Kaya, tutuille Kaitsu/Kaya on 9-vuotias risteytysponitamma. Kayan kanssa seikkailemme ja teemme milloin mitäkin, välillä ollaan kisaradoilla ja välillä ihan vaan Kayan kotitallilla. Kaitsu asuu siis ratsastuskoululla, enkä kisaa sillä erityisen aktiivisesti, tällä kaudella mentiin 7 kisat. Roosan kanssa keskityn pitämään hauskaa ja nauttimaan elämästä. Emme tähtää kisoihin tai mitään. Maastakäsittelyä yritämme hioa.

  VastaaPoista
 13. Team Ponivillikko

  Blogi kertoo minun (Taiga) ja kolmen raviponin elämästä. Blogin päätähdet ovat Fiasco. fiasco on shetlanninponitamma joka on aloittanutkin jo raviuran ja sitten on vielä kaksi 2-vuotiasta shetlanninponiruunaa, Sorbus ja Mitro. Näiden villikoiden kanssa tähdätään raviradoille ja näyttelykehiin, kun löytyy sopivat näyttelyt. Fiascon kanssa ollaan käyty ensimmäiset startit ja kaikki mahtavat hetket. Ponit tähtäävät, kuitenkin pääsääntöisesti raviradalle.
  Blogi on tällä hetkellä palannut tauoilta ja koittaa saada aikaiseksi taas alkaa kirjoittelemaan.

  VastaaPoista
 14. Pennin pyörittäjä

  Kun omistaa ponin, joka ei tahdo aina liikkua ja sitten sen työmotivaatio yhtäkkiä palaakin? Mitä silloin tapahtuu ratsastajalle, joka tottui jumitteluun? Siitä kertoo Pennin pyörittäjä. Mukana mahdollisimman paljon kuvia ja humoristista ajatuksen juoksua!

  VastaaPoista

- Kivat kommentit piristävät aina päivää :)
- Asiallinen kritiikki ja palaute ovat sallittuja.
- Ilkeät kommentit poistetaan!