lauantai 17. joulukuuta 2016

Luukku 17: Blogien esittelyt #2


17. päivän luukussa esittelen loput linkatuista blogeista.


Russrakkautta
Nimensä mukaisesti blogissa seikkailee neljä russponia, mutta myös ravishetlanninponi ja 25-vuotias torinhevonen.  Blogi on aika ravipainoitteinen, mutta myös ponien pikkuhiljaa käynnistyneestä ratsutaipaleesta tulee juttua. Nuoriin poneihin liittyviä postauksia tulee myös, onhan poneissamme kaksi tämän vuotista oripoikaa ja kaksi vuotias tamma.


Tähän olen liittynyt lukijaksi jo aikaisemmin. Blogi on täynnä supersöpöjä poneja sekä ihania ja laadukkaita kuvia ♥ Vaikka nykyinenkin banneri on kiva, olisi mukavaa saada blogiin hieman talvisempaa ulkoasua. Postaukset ovat kivoja ja kuvapainotteisia, mutta joihinkin kaipaisin enemmän tekstiä.Nassen ja Sinin ratsutaival
www.teamnadjaiii.blogspot.fi

Blogi kertoo kohta 13-vuotiaan tytön, Sinin ja 11-vuotiaan shetlanninponin, Nadjan touhuiluista.

Oikeinkirjoitukseen ja ulkoasuun voisi panostaa enemmän. Banneri on omaan makuuni liian korkea, ja sivupalkkien sommittelu hieman erikoinen. Gadgeteista kuitenkin löytyy helposti tarpeelliset tiedot blogin kirjoittajasta ja päätähdestä. Useimmat postauksien kuvat ovat hyvälaatuisia.

Eläimet sydämessä
www.elaimetsydammessa.blogspot.fi

Blogi kertoo 13-vuotiaan tytön ratsastusharrastuksesta, sekä perheen koirasta Lorusta isojen kuvien kera!


Ainonkin blogia olen lukenut jo pidemmän aikaa. Tykkään kyllä tosi paljon blogin ulkoasusta, mutta pikkuhiljaa bannerin voisi vaihtaa hieman talvisempaan. Postauksiin on selvästi panostettu ja ne ovat täynnä suuria ja hyvälaatuisia kuvia.  Postauksia tulee aktiivisesti.

Blogi joka painottuu nuoren vuonohevosoriin kehitykseen ja iäkkään shetlanninponitamman eläkepäivien monipuolisina pitämiseen. Melko tavoitteetonta hyvän mielen harrastelua, menossa mukana myös ratsastuskoulun hevosia ja pienempiä lemmikkejäni.


En ollutkaan kuullut tästä blogista aikaisemmin, mutta vaikuttaa kivalta! Postaukset ovat hyvän pituisia ja niissä on sopivasti tektstiä. Postaustahti on muuttunut aktiivisemmmaksi näin joulukuussa, joka on vain hyvä asia. Banneri on omaan makuuni hiukan yksinkertainen, mutta kuitenkin siisti. Pieni miinus on, ettei sivupalkista ei löydy esittelyä blogista.
Johanna ja ponit
www.johanna-ponit.blogspot.fiBlogi kertoo sen päätähdistä, Roosasta ja Kayasta. Roosa on 16-vuotias sahetlanninponitamma. Kaya, tutuille Kaitsu/Kaya on 9-vuotias risteytysponitamma. Kayan kanssa seikkailemme ja teemme milloin mitäkin, välillä ollaan kisaradoilla ja välillä ihan vaan Kayan kotitallilla. Kaitsu asuu siis ratsastuskoululla, enkä kisaa sillä erityisen aktiivisesti, tällä kaudella mentiin 7 kisat. Roosan kanssa keskityn pitämään hauskaa ja nauttimaan elämästä. Emme tähtää kisoihin tai mitään.  Maastakäsitteyä yritämme hioa.

Johannankin blogia olen lukenut jo pitkään. Siinä on paljon ihania kuvia, sekä päätähdet ovat suloisia! Vaikka ulkoasu onkin yksinkertainen, se on silti ihan nätti. Harmikseni blogiin ei ole tullut pitkään aikaan postauksia, sillä viimeisimmät ovat lokakuulta. Muuten erittäin kiva blogi!Pennin pyörittäjä


Kun omistaa ponin, joka ei tahdo aina liikkua ja sitten sen työmotivaatio yhtäkkiä palaakin? Mitä silloin tapahtuu ratsastajalle, joka tottui jumitteluun? Siitä kertoo Pennin pyörittäjä. Mukana mahdollisimman paljon kuvia ja humoristista ajatuksen juoksua!

Liityin tähän blogiin lukijaksi jonkin aikaa sitten. Heti ensimmäinä huomioni kiinnitti tässä blogissa upea ulkoasu, joka on vähän tavallisesta poikkeava. Tämän blogin postaukset saavat kyllä aina hymyn huulille, niin tekstin kuin ihanien kuvien ansiostakin! Lisäksi blogin päätähti Penni on aivan ihanan värinen ja söpö poni!Löytyikö tästä postauksesta mitään teille uusia blogeja?

4 kommenttia:

- Kivat kommentit piristävät aina päivää :)
- Asiallinen kritiikki ja palaute ovat sallittuja.
- Ilkeät kommentit poistetaan!