sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Luukku 11: Lahjatoiveita

Tänä vuonna "joulupukille" kirjoittaminen jäi valitettavasti kokonaan välistä, ja sen sjaan olen kertonut toiveitani vain suullisesti. Yleensä joka vuosi olen kuitenkin pukille kirjoittanut ainakin jonkinlaisen lahjatoivelistan ihan vain huvin vuoksi sekä  muutenkin perinteenä, mutta tällä kertaa teen sen nyt sitten blogin kautta!


Rakas joulupukki, tovioisin joululahjaksi...


1. Official Stilinski 24 -huppari
Kuvat Teespringin sivuilta
En nyt osaa tästä kovin tarkkaan kertoa, mutta Teen Wolf -sarjaa kastovat tietävät varmaankin, mistä on kyse. Tykkään pitää tosi paljon erilaisia huppareita, joten tämä Stilinski -huppari olisi kyllä niin ihana ♥
2.  Adidaksen verkkarit


Kuva BudgetSportin sivuilta

Adidaksen verkkarit on ollut jo pitkään haaveena saada. Parit muut Adidaksen housut omistan, mutta tuollaisia ei vielä ole tullut hankittua.3. Ratsastusliivi
Kuva Horzen sivuilta
Olenkin jo pitkään ajatellut haluavani tällaisen, sillä kuulemani mukaan nämä ovat todella käteviä ajoon tai ratsastukseen. Toppaliivit ovat lämpimiä, mutta eivät kuitenkaan liian kuumia. Lisäksi ne ovat mielestäni mukavia pääällä.
4. Lahjakortteja
Kuvat H&M:n ja Ginatricot'n sivuilta
Lahjakortit erilaisiin vaateliikkeisiin ovat oikeastaan lähes joka vuosi lahjatoivelistallani, kuten nytkin. Niille löytyy aina käyttöä!
5. Raviturvaliivi
Kuvat Viljattaresta
Itse olen ajaessa käyttänyt aikaisemmin vain CE-hyväksyttyä ratsastusliiviä, silloin kun olen turvaliiviä tarvinnut. Nyt toivoisinkin saavani oikean raviturvaliivin, jonka uskoisin olevan ajaessa mukavampi päällä. Se myös suojaa paremmin oikeista kohdista, koska se on tarkoitettu raviohjastajille.


6. Suklaata
Kuva Fazerin sivuilta

Viimeisimpänä, muttei tosiaankaan vähäisimpänä; suklaata. Suklaa vain kuluu jouluun, ja varmaankin kuolisin, jos en oikeasti saisi ollenkaan suklaata jouluna :DMitä te toivotte joululahjaksi?

8 kommenttia:

 1. Ihana tuo Stilinski -huppari! Kelpais tännekin, tosin Scottin nimellä ;)

  my-finest.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, samaa mieltä!
   Scott on myös kyllä ihana, mutta Stiles taitaa silti viedä voiton ;) Ihan huippua löytää muitakin jotka katsovat kyseistä sarjaa!

   Poista
 2. Itse en keksinyt mitään toiveita täksi vuodeksi.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Itsellenikin toiveiden keksiminen on ollut vuosi vuodelta vaikempaa, mutta aina keksin yleensä ainakin muutaman toiveen :D Toivottavasti saat siitä huolimatta jotakin mieluista! :)

   Poista
 3. Hyvä postaus! Omat joululahjatoiveeni löytyvät blogistani: elaimetsydammessa.blogspot.fi

  VastaaPoista

- Kivat kommentit piristävät aina päivää :)
- Asiallinen kritiikki ja palaute ovat sallittuja.
- Ilkeät kommentit poistetaan!