lauantai 17. joulukuuta 2016

Luukku 16: Blogien esittelyt #1


Seitsemännessä luukussa pyysin teitä linkkaamaan blogejanne. Tarkoituksena oli ollut kertoa blogeista palutetta kommentteihin, ja esitellä sitten omat suosikkini tässä postauksessa, mutta blogeja linkattiinkin yllättävän vähän, vain 14 kappaletta. Sen vuoksi kaikki linkatut blogit saavat esittelyn postauksiin, joista tämä on ensimmäinen osa.Ääripäästä toiseen

Blogini kertoo minusta, 13-vuotiaasta tytöstä, joka on harrastanut suurimmaksi osaksi puskaratsastusta. Blogin päätähti on 4-vuotias shettisruuna, Ääripää, jota kesällä yritän parhaani mukaan kouluttaa kärryponiksi. Toisinaan mukana kuvioissa pyörii myös vuokrahevoseni Tiko, joka on irlannincobruuna.

Tästä blogista olen kuullut muutamasti aikaisemminkin, ja varmaankin jäänyt mieleeni erikoisemman nimen takia! Kirjoitusasuun ja vähän häiritsevään fonttiin kiinnittäisin hieman enemmän huomiota, mutta  muuten kaikenkaikkiaan mukava blogi, joka varmasti tulee vielä kehittymään entisestään, kun on vasta pari kuukautta vanha! :)Melkein mestari

17v tyttö ja 7v persoonallinen ratsutamma Myffi tutustuu yhdessä hevosenomistajuuden saloihin. Valmentaudutaan säännölliseti ja aloitellaan ensi kaudella meidän kilpailu-uraa, mutta treenataan silti positiivisin mielin ja kaikessa rauhassa.

Tässäkin blogissa olen varmaan muutamasti aikaisemmin käynyt vierailulla, mutta täytyy sanoa, että jatkossa alan varmasti seurailemaan enemmänkin! Blogissa on hyvälaatuisia kuvia sekä mielenkiintoisia ja panostettuja postauksia. Ulkoasu on ihanan jouluinen.


Ilon Pilkettä

Ilon Pilkettä on blogi uunituoreen hevosenomistajan, 13-vuotiaan Olgan arjesta ja mietteistä ensimmäisen oman hevosen kanssa. Päätähtenä toimii 9-vuotias suomenhevosruuna Ilo.

Heti blogiin tullessa huomion kiinniitää nätti banneri, josta tykkään kyllä paljon! Olgan blogia olenkin lukenut jo pitkään, joten tämä oli ennestään tuttu. Postaustahti on toisinaan vähän epäaktiivinen, ja joulukalenterikin on tainnut jäädä hieman kesken. Muuten erittäin kiva blogi :)
Pinkki Pyörremyrsky
www.ookoononparelli.blogspot.fiKerron blogissani pääosin omasta shetlanninponistani, jonka kanssa touhuillaan milloin mitäkin. Itse olen 13-vuotias poniraviurheilusta kiinnostunut tyttö ja olenkin suorittanut P-ajoluvan, mutten ole päässyt vielä ajamaan yhtään starttia.


Selman blogia aloin lukemaan viime kesänä, ja siitä lähtien se on kuulunut yhdeksi suosikeistani. Postauksia ei tule ihan niin usein, mutta niiden aiheet vaihtelevat sopivasti. Lisäksi postauksia värittävät hyvälaatuiset ja hienot kuvat. Myöskin ulkoasu on nätti ja blogin päätähti ihan supersuloinen!SydämenlyöntiSydämenlyönti on tarina siitä, kuinka 17-vuotias hevosalan opiskelija löysi puolivahingossa elämäänsä ravihevoset. Takana on hieman yli vuosi opiskelua hevosalalla, seuraavien kahden vuoden aikana tarkoituksena on erikoistua hevosenhoitajaksi ravipuolelle samalla lukijoitakin hieman ravimaailman saloihin perehdyttäen. Blogin päätähden suuret saappaat on saanut täytettäväkseen passihevoseni opistolta, nuori harmaiden hiusten aiheuttajankin tunnettu kuvankaunis lämminverinen tamma Hertta.

Tämäkin blogi on ollut pitkään yksi suosikeistani, ja varmasti tulee olemaan jatkossakin. Blogi erottuu muista Katin kauniin ja hieman tavallisesta poikkeavan kirjoitystyylin ansiosta. Lisäksi postakset ovat ihanan pitkiä ja täynnä upeita kuvia, sekä ulkoasukin on todella nätti!Suomitytön matkassa
www.suomitytonmatkassa.blogspot.fi


Blogi kertoo tytön ja suomenhevosen heppaelämästä. Mukaan mahtuu tunteja, puskailua, vuokrausta, ja satunnaisesti valmennuksia ja kisoja.


Ulkoasu on kokonaisuudessaaan oikein kiva, mutta tausta on omaan makuuni vähän liian tumma. Postauksia tulee usein ja niiden aiheet ovat kiinnostavia, mutta niissä voisi olla hieman enemmän tekstiä. Kuvia on paljon ja ne ovat suuria ja useimmiten ihan hyvälaatusia! :)


Varjossa Kasvanu

20 vuotiaan hevosharrastajan blogi missä on päätähtenä 17-vuotias lämminverinen ruuna Mr Credit, joka on kirjoittajan vuokrahevonen. Postaukset kohdistuvat kouluratsastukseen ja vuokrahevosen arkeen, iloihin ja epäonnistumisiin. Vaikutus alue Keski-Suomi.


Tämä blogi onkin mulle vähän vieraampi, sillä en ollut kuullut tästä aikaisemmin oikeastaan ollenkaan. Blogin ulkoasu on nätti ja jotenkin vähän erilainen, kuin yleensä. Postaustahti on aktiivinen, ainakin näin joulukuussa. Postauksien aiheet ovat kivoja ja niissä on paljon kuvia, mutta osa niistä voisi olla vähän pidempiä. Alan varmasti seurailemaan tätäkin jatkossa :)Löytyikö tästä mitään uusia blogeja lukulistallenne?

4 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta esittelystä! :)

  VastaaPoista
 2. Oho, kiitos mielipiteestä! :) Myönnän, että olen joskus hyvin laiska kirjoittamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle, kun linkkasit blogisi!
   Haha, itselläni on kyllä aivan sama juttu, ja veikkaan että tuo taitaa olla ika yleinen ongelma :D

   Poista

- Kivat kommentit piristävät aina päivää :)
- Asiallinen kritiikki ja palaute ovat sallittuja.
- Ilkeät kommentit poistetaan!