maanantai 5. joulukuuta 2016

Luukku 5: Totta vai tarua?

Moikka! 

Joulukuun alkukin on kulunut ihan supernopeasti, ja aattoon onkin enää vain 19 päivää. Itse en ole oikein päässyt joulufiilikseen mukaan, sillä huoneenikaan ei näytä vielä yhtään jouluiselta, enkä ole kuunnellut vielä ainuttakaan joululaulua. Huomenna asia kuitenkin mahdollisesti muuttuu, kun pääsen viimeinkin tekemään pipareita itsenäisyyspäivän kunniaksi :D


Tänään joulukalenterissa olisikin vuorossa "totta vai tarua" -postaus. Ideana on, että kirjoitan alle kahdeksan väittämää, joista kolme on totta, ja loput fiktiota. Saatte arvailla oikeita väittämiä kommenteissa. Kerron kaikki vastaukset myöhemmin ja esittelen oikein arvanneiden blogit (ja/tai halutessasi instagram-tilin) erillisessä postauksessa, joten linkkaathan blogisi/ig-tilisi mukaan kommentiin! Mikäli et omista kumpaakaan näistä, saat silti toki osallistua tähän mukaan.

c) Janina

1. Kävin Pekon kanssa syyskuun lopussa ensimmäistä kertaa hiitillä Killerin raviradalla. Pekko käyttäytyi yllättävän hyvin, ja koko reissui sujui muutenkin hienosti.

2. Ajaessani Pekolla metsässä "hirvien syöttöpaikan" ohitse, Pekko säikähti siellä olevia hirviä ja juoksi ojan kautta pusikkoon. Selvittiin tästä onneksi kuitenkin ehjin nahoin, vaikka pelkäsinkin aluksi ponin satuttaneen itsensä!

3. Olin etsimässä itselleni omaa ponia vuonna 2014, ja sitten löysinkin Pekon myynti-ilmoituksen netissä. Siitä tuli oma ponini saman vuoden elokuussa.

4. Pekko karkasi viime viikolla eräänä päivänä neljä kertaa taluttaessani sitä.

5. Pekon saa lastattua traileriin parhaiten peruuttamalla sen sinne.

6. Kun Pekko syntyi, sen emä ei nuollut sitä puhtaaksi, vaan seisoi kauempana, kun samalla laitumella olevat suomenhevoset menivät hoitamaan varsaa.

7. Olen tippunut Reykhestarissa kerran entisen lempihevoseni Lofturin selästä, kun se säikähti tallin pihassa polkupyörää.

8. Aloitin hevosharrastukseni Ratsutalli Piruetissa ollessani 7-vuotias.

Janina ja Pekko

5 kommenttia:

 1. Koitetaan nyt heittää hatusta jotakin.. :D

  1. Tarua
  2. Totta
  3. Tarua
  4. Tarua
  5. Totta
  6. Tarua
  7. Tarua
  8. Totta

  Pennin pyörittäjä

  VastaaPoista
 2. Veikkaan että 1, 3 & 7 ovat totta!

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. En kyllä yhtään osaa sanoa varmaksi, mutta veikkaan että 7,8 & 3 ovat totta. ookoononparelli.blogspot.fi ig: @ookoononparelli

  VastaaPoista
 4. Mä luulisin, että 4, 6 ja 8 on totta.

  VastaaPoista
 5. Veikkaisin, että 1,5&8 on totta
  Ig @kiiashetu

  VastaaPoista

- Kivat kommentit piristävät aina päivää :)
- Asiallinen kritiikki ja palaute ovat sallittuja.
- Ilkeät kommentit poistetaan!