sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Luukku 18: Marraskuun suosikit


Alkuvuodesta olin aloittanut uuden postaussarjan blogissani, jossa kerroin aina jokaisen kuukauden suosikkijuttuja. Sarja kuitenkin loppui lyhyeen, sillä en oikein osannut keksiä mitään suosikkeja, eikä muutenkaan blogiin tainnut olla erityisen paljon motivaatiota. Ensi vuonna aion aloittaa Kuukauden suosikit -postausten tekemisen uudestaan, ja uskon tällä kertaa sen toimivan paremmalla menestyksellä. Tässä postauksessa puolestaan kerron teille edellisen kuukauden, marraskuun lemppareita!Kuukauden suosituin postaus oli Blogiexpo 2016 noin 85 näyttökerralla ja 10 kommentilla. Tein marraskuun aikana vain kolme postausta, enkä itse asiassa yllättynyt, että tämä oli niistä se suosituin.

Kuukauden näyttökertoja tuli marraskuun aikana 1 188. Blogi oli silloin aika epäaktiivinen, enkä yhtään ihmettele, että blogiani katsottiin silloin vähemmän verrattuna esimerkiksi joulukuuhun. Katsoin huvikseni nimittäin tämän kuun näyttökerrat, joita olikin kertynyt tähän mennessä yli 1 000 enemmän, kuin marraskuussa.Kuukauden suosikkikuvani olikin tämä allaoleva, tavallinen pääkuva Pekosta. En tiedä miksi, mutta jotenkin itse tykästyin tähän kuvaan, sekä kieltämättä Pekko näyttää supersöpöltä tässä sinisen obersekkinsä kanssa!

Kuukauden tykätyin instagram-kuva oli juuri ennen ajolenkille lähtöä Pekosta nopeasti räpsäisty kuva, josta tuli itse asiassa ihan kiva otos! Tämä voitti parilla tykkäyksellä kilpakumppaninsa, Janinan minusta ja Pekosta ottaman kuvan ajolenkillä. Tykkäyksiä tämä kuva sai siis noin 310.
Kuukauden kivoin tallikerta oli varmaan juurikin tuo samainen tallipäivä, jolloin ylläolevat kuvatkin on otettu. Kuvien ottaminen on aina hauskaa, ja muistaakseni Pekko meni muutenkin hyvin tuona päivänä.
Kuukauden suosikkitapahtuma oli hevosalan Blogiexpo 20.11, josta kirjoitinkin myös postauksen blogiin. Olin tapahtumassa kaverini Olgan kanssa, mutta pääsin näkemään siellä ensimmäistä kertaa IRL myös muutamia hevosbloggaajia, jotka tiesin vain netin kautta. Kaikenkaikkiaan tapahtuma oli ihan huippu!
Hyvänä kakkosena kuitenkin tulee 26.11 järjestetty ravinuorten tutustumisretki Lahden oppimiskeskus Salpaukseen ja ratsastuskoulu Ponitaivaan toimintaan sekä Kouvolan Poniravikouluun. Siellä oli kyllä tosi kivaa, ja lähtisin ihmeessä toisenkin kerran tuollaiseen reissuun!

Kuukauden blogiksi valikoitui tällä kertaa Kisamatkalla-blogi, jota luin aktiivisesti varsinkin loppukuusta tavattuani blogin kirjoittajan Sennin Blogiexpossa. Aikaisemmin en ollut tätä blogia juurikaan lukenut, mutta nyt voin kyllä todeta, että tykkään tästä tosi paljon. Lisäksi Sennillä on aivan ihania hevosia, ei voi muuta sanoa!Hyvää joulun odotusta kaikille!

3 kommenttia:

- Kivat kommentit piristävät aina päivää :)
- Asiallinen kritiikki ja palaute ovat sallittuja.
- Ilkeät kommentit poistetaan!